Asansör Servisi

  • Türü
  • Ürün Kodu
  • Fiyatı
  • Yayın Tarihi11 Kasım 2022

FİRMA BİLGİLERİ

Ürün Hakkında

Periyodik Asansör Servisi Hizmetleri

Asansör Servisi ; Asansörler kullanım özelliklerinden dolayı sürekli devir daim yapan makinelerdir. Bu yüzden bir asansör ne kadar iyi olursa olsun düzenli asansör servisi yapılmadığı taktirde zaman zaman işleyişi bozulur, arıza yapmaya başlar. Firmamız ilgili bakanlıklarca yetkilendirilmiş bir kurum olarak bütün asansör model ve markalarında asansör bakım ve onarım hizmeti vermektedir. Uzman mühendislerden ve teknikerlerden oluşan ekibimiz düzenli olarak asansörlerinizin periyodik bakımlarını yaptığı gibi acil durumlarda da günün her saati servis hizmeti sunmaktadır.

Asansör bakımı, yasal bir zorunluluktur. Resmi gazetede bir asansör bakımının neleri kapsayıp neleri kapsamayacağı, kimler tarafından yapılabileceği, hangi aralıklarla periyodik bakım yapılmasının zorunlu olduğu ve bakım yapılmadığı taktirde yaptırımlarının neler olduğu açıkça yer almaktadır. Firmamız bütün yasal gerekçelere uygun olarak bakım işlemlerini yapmakta, olası para cezası, mühürleme ve ruhsat iptali gibi durumların ortaya çıkmasına engel olmaktadır.

Düzenli Asansör Servisinin Faydaları

Asansör servisi sırf yasal bir zorunluluk olduğu için değil can ve mal güvenliği için yaptırılmalıdır. Düzenli bakımlarının yaptırılması asansörlere öncelikle şu faydaları sağlar:

  • Düzenli bakımı yapılan asansörlerin güvenli ve devamlı bir şekilde çalışması sağlanır, daha yüksek verim elde edilir.
  • Bakımları zamanında yaptırılan asansörlerin arıza yapma oranı düşer. Sürekli arıza durumlarıyla karı karşıya kalma riski azalır.
  • Tabii kullanımdan dolayı zamanla yıpranan parçalar önceden tespit edilir değiştirme, onarma yapılacağı için asansör kazalarının oluşması önlenir.
  • Asansör kumanda panosu, asansör makinesi gibi pahalı komplikasyonların düzenli bakımı yapıldığında kullanım ömrü uzar ve oluşabilecek büyük arızaların önüne geçilir. Bu sayede yüksek maliyetli arızalar ortadan kaldırılmış olur.
  • Düzenli bakımı yapılarak asansörlerin kullanma ömrü uzatılmış olur.
  • Asansörlerin daha verimli çalışması sağlanarak konforlu bir kullanım imkanı elde edilir.

Asansör Bakımında Yapılan İşlemler

Firmamızasansör bakımı çerçevesinde asansör kabin bakımını, asansör makine bakımını, motor bakımını, halat bakımını, pano bakımını başarıyla yerine getirmektedir. Ayrıca fren sistemlerinin kontrolü, kapı yaylarının kontrolü, kabin üstü ve kabin boşluğunun temizlenmesi, taşıyıcı kasnakların kontrol edilmesi gibi bütün işletmeler yanında değişmesi gereken parçaları müşteri onayıyla değiştirmekte ve güvenle kullanılabilmesine olanak tanımaktadır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

KAYIT OL

ÜYE GİRİŞİ

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

YENİ ŞİFRE

ÜYE GİRİŞİ

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.